Tietokoneiden näyttöjä, joissa näkyy kuvaa automaatiolaboratorion laitteistosta. Monitoreiden takana näkyy sama laitteisto kuin kuvissa.

timohei.net / Opintojaksot / Aiemmin pitämäni opintojaksot / Automaatiojärjestelmät II /
FbCAD-työskentelyn aloittaminen

Moduulit talletetaan ryhmän omaan kansioon. Pääkansio on AUTJARJ2-2024K ilman ääkkösiä (ei siis AUTJÄRJ) ja yhteen kirjoitettuna. Alikansiolle annetaan ryhmän nimi myöskin ääkkösittä ja yhteen kirjoitettuna. Kansio syntyy automaattisesti ensimmäistä moduulia talletettaessa, kun asetat moduulin PROSESSIALUE 1 -attribuutiksi pääkansion nimen (AUTJARJ2-2024K) ja PROSESSIALUE 2 -attribuutiksi ryhmän nimen. Ko. attribuutit syötetään saman kyselylaatikon kautta kuin moduulin Positio ja Nimitys-tunnukset ja ne näkyvät CAD-kuvan otsikkotaulussa otsikon Osasto alla.

Sovellus tehdään ryhmä- ja positiokohtaisesti nimettyihin moduuleihin (esim. B16-LIC100). Kussakin moduulissa voi olla yksi tai useampi sivu. Toimintomoduuli ja kaikki I/O-moduulit nimetään myös positiotunnuksen mukaan (esim. toimintomoduuli pr:B16-LIC100.F, I/O-moduulit pr:B16-LIC100.I0, pr:B16-LIC100.I1, pr:B16-LIC100.O0 jne.)

Labran prosessiasema on GP01. FbCAD-moduulissa prosessiaseman nimi syötetään kohtaan Paketti/Package.

Lisää ohjeita: MetsoDNA FAQ ja MetsoDNA How-to

Päivitetty 28.8.2022

<<  Edellinen
(7) Arviointiperusteet
Sivu 8/8Takaisin ensimmäiseen >>
(1) Automaatiojärjestelmät II
© Timo Heikkinen | timo piste heikkinen at oamk piste fi