Tietokoneiden näyttöjä, joissa näkyy kuvaa automaatiolaboratorion laitteistosta. Monitoreiden takana näkyy sama laitteisto kuin kuvissa.

timohei.net / Opintojaksot / Aiemmin pitämäni opintojaksot / Laboraatiot / 4. vuosikurssin laboraatiot / MetsoDNA sekvenssi /
MetsoDNA sekvenssi

Korvaa alla olevassa kuvauksessa # ryhmän tunnuksella (esim. V-300B2). On érityisen tärkeää, että annettuja positiotunnuksia käytetään täsmälleen siinä muodossa, kuin ne on esitetty, jotta sekvenssin ohjaukset kohdistuisivat simulaattorin tietoihin oikein!

Katso ohjeita sekvenssiohjelmointiin Automaatiojärjestelmät II -opintojakson sivuilta!

Tee nuohous- ja pysäytyssekvenssit käyttöliittymineen.

Nuohous käynnistetään käyttöliittymästä. Vian tullessa, tai jos nuohoussekvenssi pysäytetään kesken nuohouksen, käynnistyy pysäytyssekvenssi.

Nuohointen kulkuajat ovat 40 sekuntia molempiin suuntiin. Tämä ohjelmoidaan ko. askeleen valvonta-aikana. Muiden askelien valvonta-aikana voidaan käyttää 15 sekuntia.

Nuohoussekvenssi

Pysäytyssekvenssi

Pysäytyssekvenssi käynnistyy vian ilmetessä (rajatietovika GSA-306# [bin] tai höyryvika XA-308# [bin]) tai jos nuohoussekvenssi pysäytetään kesken nuohouksen (laskeva reuna bin-tyyppisessä nuohoussekvenssin käyntitiedossa sq:POSITIOTUNNUS.F:seqadmin:s [bin] ja nuohoussekvenssi muussa kuin viimeisessä askeleessa: sq:POSITIOTUNNUS.F:subadmin:actstep [ints] < askelten lukumäärä).

Kaikkia laitteita ohjataan käsi- ja automaattiohjauksella (siis m- ja a-bittien kautta)!

Päivitetty 28.8.2022

© Timo Heikkinen | timo piste heikkinen at oamk piste fi